Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Kaso Com Consulting
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Briceag Gerber Bear Grylls
235 lei
Brand
Briceag outdoor vanatoare
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Instrument multifunctional, rezultatul colaborarii dintre producatoru de cutite GERBER si expertul in tehnici de supravietuire Bear Grylls. Instrument ce include 12 functii importante, de la cleste pentru sarma si forfece, pana la cutite cu lama zimtata si desfacator de conserve sau sticle, sau surubelnite si fierastrau sau ac.

Usor si sigur in manuire, usor de transportat, briceagul GERBER Bear Grylls Multi-tool Ultimate se constituie intr-un instrument indispensabil celor ce practica activitatile de tip outdoor, drumetiile, pentru pescuit sau la vanatoare.

Manerul din cauciuc texturat permite o prize ferma si in acelasi timp comoda. Sistemul de blocare patentat asigura fixarea componentelor in pozitia initiala, pentru siguranta sporita. Briceagul este prevazut cu teaca rezistenta si este completat de mini-ghidul cu tehnici esentiale de supravietuire scris de Bear Grylls. Caracteristici: Material baza: Otel; Material maner: Cauciuc texturat; Material teaca: Nylon; Functii: 12 functii ; Lungime deschis: 160mm; Lungime inchis: 100mm; Greutate: 250g; Accesoriu: mini-ghid cu tehnici de supravietuire.
Din Gura in Gura